Sugar Pilots er stolte over at kunne tilbyde jer et bredt sortiment af sofistikerede slikkepinde med smage hentet fra hele verden!

Dyk ned i vores udvalg af slikkepinde til både voksne og børn!

Alle vores slikkepinde er kogt på naturlige ingredienser og vi bruger naturlige farver og aromaer for at få den bedste smag og nogle flotte slikkepinde!

THIN BLUE LINE

På vores kulinariske rejser har vi smags os igennem et vælg af eksotiske smage fra hele verden og disse slikkepinde er baseret på vores yndlingscocktails!

De kan spises helt som de er, men er også rigtig gode at bruge som rørepind i en matchende cocktail.

GINSLIKKEPINDE

Ingen alkohol er hypet så meget som gin i øjeblikket. Derfor har vi kreeret en serie på tre mini cocktailslikkepinde, hvor smagen er baseret på gin cocktails.

Ginslikkepindene kan spises som de er, men vil elske selskab i form af en klassisk gin & tonic eller en anden neutral gincocktail.

KAFFESLIKKEPINDE

Er du til lidt sødt til kaffen?
Disse slikkepinde er inspireret af en avec, så de er supergode i selskab med en kop varm kaffe eller the, men de kan også spises som de er.

UDSOLGT! JULESLIKKEPINDE

Vi er hoppet med på trenden af finurligt julepynt og har lavet en kollektion af slikkepinde som du både kan købe enkeltvis – eller i æsker med tre slikkepinde hvor hver slikkepind er forsynet med bånd, så de kan hænges op.

UDSOLGT! NYTÅRSSLIKKEPINDE

Wow, hvor vi glæder os til at starte et nyt år! Og det skal selvfølgelig fejres med festlige nytårsslikkepinde kogt med smage som matcher et fint glas champagne!

Der er INTET alkohol i disse slikkepinde, så alle kan være med til festlighederne.

GAVEKORT

Én af de største gave er at få lov til at give! Derfor introducerer vi nu gavekort til vores shop.

Gavekortet kan bruges til alt i shoppen, undtagen kurser. En meget personlig gave vil for eksempel være at give modtageren mulighed for at få lavet sine helt egne personlige slikkepinde.

BØRNESLIKKEPINDE

Vi må aldrig glemme børnene. For dem er en slikkepind noget helt specielt og fascinerende. Det er et stykker slik der holder i rigtig lang tid og som ofte får taberne og fantasien til at vandre – det er ret umuligt at tale med en slikkepind i munden. Vi har kreeret tre forskellige slikkepinde som en start, men der kommer løbende flere til…

SugarPilots_claims