Slikkepinde med smage hentet fra hele verden!

Alle vores slikkepinde er kogt på økologisk sukker og naturlige farver og aromaer for at få den bedste smag og de smukkeste slikkepinde!

SugarPilots_claims

FIGURSLIKKEPINDE

Vi elsker vores nye figurslikkepinde! Her er virkelig noget for alle – hold jer opdaterede, vi opdaterer løbende vores sortiment i takt med at der bliver udviklet nye smukke forme til slikkepinde

SÆSONSLIKKEPINDE

Vi skifter løbende ud i sortimentet af sæson-slikkepinde. Vi laver slikkepinde der passer til studenterne, Mor- og Fars Dag, Halloween, Jul, Valentines, Påske og en masse andre særlige begivenheder og lejligheder der fortjener en sød detalje.

Ofte laver vi ikke så mange af disse sæsonslikkepinde, så ser du noget du kan lide, så slå til.

LOLLI LETTERS, send en sød hilsen: 39,- / 85,-

Lolli Letters er et 4 sidet A5-kort med blanke midtersider og en valgfri slikkepind sat fast på forsiden. Vælg din farve på kortet og vælg herefter hvilken slikkepind du kunne tænker dig på kortet.

Du kan enten få tilsendt kort, slikkepind og en boblekuvert for 39,- eller vi kan sende det hele for dig, inkl. at skrine din personlige hilsen for 85,-. Du vælger selv.

GILTIES, små lækre bolcher i smukke metalæsker

Gilties er et koncept som Sugar Pilots har være med til at starte. Det er små lækre smagfulde bolcher individuelt indpakket i folier, hygiejnisk og praktisk, så de for eksempel kan ligge i bilen uden at klistre sammen.

Gilties konceptet leger med vores allesammens lille “guilty pleasure” som i vores tilfælde er sukker. Derfor er der også trykt små sjove statements på alle folierne, så som “oops, yes it was me”, “one more please”, I am guilty” m.m. I hver metaldåse ligger der 90 g bolcher.

STØT EN GOD SAG – THIN BLUE LINE

Thin Blue Line Denmark har til formål at støtte tilskadekomne ansatte i dansk politi, deres pårørende og efterladte.

Sugar Pilots vil gerne være med til at samle endnu flere penge ind til Thin Blue Line Denmark – og du kan også hjælpe ved at købe slikkepinde. Sugar Pilots donerer 10% af alle køb som går direkte til Thin Blue Line Denmarks arbejde.

TE & KAFFESLIKKEPINDE

Er du til lidt sødt til kaffen?
Disse slikkepinde er inspireret af en avec, så de er supergode i selskab med en kop varm kaffe eller the, men de kan også spises som de er.

SugarPilots_Kaffeslikkepind_SugarPilots_gallery

GIN- & COCKTAILSLIKKEPINDE

Ingen alkohol er hypet så meget som gin i øjeblikket. Derfor har vi kreeret to æsker med fem mini cocktailslikkepinde, hvor smagen er baseret på gincocktails.

Spis dem som de er, eller brug dem som en smagsbooster i en matchende cocktai fx en gin & tonic.

SugarPilots_ginslikkepinde

GAVEÆSKER & GAVEKORT

Leder du efter en værtindegave eller en lidt anderledes gave til en ven eller dig selv…?

ACCESSORIES

Kunne du tænke dig et display med til dine slikkepinde, eller små kort og bånd til at pynte slikkepindene med…? Find dem herunder

SugarPilots_claims