o0hwMwCpmf2GqE8gJkmzcBkFB066fv1uSeARqM5RDHM

KONFIRMATION

KONFIRMAND

Sig det med en slikkepind stedet for en rød rose! Vi har tradition for at give en rød rose når studenten træder ud af kirken. Det bliver nogle studenter meget glade for, andre vil hellere have en slikkepind. Det kan de få nu!

Vi har lavet disse slikkepinde med en ekstra lang pind på samt en sløjfe som ekstra pynt. Slikkepinden smager af jordbær med rabarber.

DESIGN DINE EGNE KONFIRMATIONSSLIKKEPINDE

Giv din gæster en sød gave i form af en personlig slikkepind. Du kan bruge dem som bordkort med hver gæsts navn på, eller som en fin detalje på bordet til dine gæster.

Du kan enten designe dine egne slikkepinde fra bunden, eller benutte én af vores populære designs som skabelon for at få dine helt egne unikke slikkepinde.

Leveringstiden for personlige slikkepinde er 5 hverdage

FIGURSLIKKEPINDE

Vi elsker vores nye figurslikkepinde! Her er virkelig noget for alle – hold jer opdaterede, vi opdaterer løbende vores sortiment i takt med at der bliver udviklet nye smukke forme til slikkepinde

FLOLLIES

Flollies er vores nyeste og måske bedste bud på en smuk bæredygtig slikkepind. Selve pinden er nemlig lavet af et halmstrå, og inde i halmstrået har vi lagt blomsterfrø. Så når slikkepinden er spist krøller man halmstrået sammen og står det i en potte med jord, et bed, eller i grøftekanten.
Efter en uges tid vil de første små fine spirer vokse frem.

LOLLI LETTERS, send en sød hilsen: 39,- / 85,-

Lolli Letters er et 4 sidet A5-kort med blanke midtersider og en valgfri slikkepind sat fast på forsiden. Vælg din farve på kortet og vælg herefter hvilken slikkepind du kunne tænker dig på kortet.

Du kan enten få tilsendt kort, slikkepind og en boblekuvert for 39,- eller vi kan sende det hele for dig, inkl. at skrine din personlige hilsen for 85,-. Du vælger selv.

STØT EN GOD SAG – THIN BLUE LINE

Thin Blue Line Denmark har til formål at støtte tilskadekomne ansatte i dansk politi, deres pårørende og efterladte.

Sugar Pilots vil gerne være med til at samle endnu flere penge ind til Thin Blue Line Denmark – og du kan også hjælpe ved at købe slikkepinde. Sugar Pilots donerer 10% af alle køb som går direkte til Thin Blue Line Denmarks arbejde.

KAFFESLIKKEPINDE

Er du til lidt sødt til kaffen?
Disse slikkepinde er inspireret af en avec, så de er supergode i selskab med en kop varm kaffe eller, men de kan også spises som de er.

GIN- & COCKTAILSLIKKEPINDE

Ingen alkohol er hypet så meget som gin i øjeblikket. Derfor har vi kreeret en æske med fem mini cocktailslikkepinde, hvor smagen er baseret på gincocktails.

Spis dem som de er, eller brug dem som en smagsbooster i en matchende cocktai fx en gin & tonic.

SugarPilots_Ginslikkepind_Bramble_800

GAVEKORT

Et gavekort hos os er brugbart i tre år og kan bruges til alt på vores hjemmeside – inkl. kits til onlinekurser.
Når har købt et gavekort sender vi dig din kode via mail.

ACCESSORIES

Kunne du tænke dig et display med til dine slikkepinde, eller små kort og bånd til at pynte slikkepindene med…? Find dem herunder