Sugar Pilots er stolte over at kunne tilbyde jer et bredt sortiment af sofistikerede slikkepinde med smage hentet fra hele verden!

Dyk ned i vores udvalg af slikkepinde til både voksne og børn!

Alle vores slikkepinde er kogt på naturlige ingredienser og vi bruger naturlige farver og aromaer for at få den bedste smag og nogle flotte slikkepinde!

COCKTAILSLIKKEPINDE

På vores kulinariske rejser har vi smags os igennem et vælg af eksotiske smage fra hele verden og disse slikkepinde er baseret på vores yndlingscocktails!

De kan spises helt som de er, men er også rigtig gode at bruge som rørepind i en matchende cocktail.

GINSLIKKEPINDE

Ingen alkohol er hypet så meget som gin i øjeblikket. Derfor har vi kreeret en serie på tre mini cocktailslikkepinde, hvor smagen er baseret på gin cocktails.

Ginslikkepindene kan spises som de er, men vil elske selskab i form af en klassisk gin & tonic eller en anden neutral gincocktail.

BØRNESLIKKEPINDE

Vi må aldrig glemme børnene. For dem er en slikkepind noget helt specielt og fascinerende. Det er et stykker slik der holder i rigtig lang tid og som ofte får taberne og fantasien til at vandre – det er ret umuligt at tale med en slikkepind i munden. Vi har kreeret tre forskellige slikkepinde som en start, men der kommer løbende flere til…

GAVER

Leder du efter en værtindegave eller en lidt anderledes gave til en ven eller dig selv…?

SØDE HILSNER

Vil du gerne sende en lille (eller stor) hilsen til en ven, et familiemedlem eller én der bare har brug for en hyggelig hilsen, så kan du gøre det her.
Vi sørger for at pakke gaven, skrive din hilsen og sende den afsted for dig.

SugarPilots_claims