Vi kører på lavt bus til og med 25. juli. Skriv til os på crew@sugarpilot.com hvis noget haster

SUGAR PILOTS I KØBENHAVN

Sugar Pilots gør det selv

BOOK SLIKKEPINDEKURSUS I KØBENHAVN

Børn ned til 5 år velkomne sammen med en voksen på vores klassiske kurser. Er den voksne bare med som hjælper, skal der kun bestilles plads til barnet. Børn der er fyldt 12 år må gerne komme alene på kursus.

Vores børnekurser er KUN for børn mellem 6-11 år. Her er de voksne ikke med til kurset, det er børnenes legeplads – de kan det hele selv, og ellers hjælper vi dem..:-)

Book din plads via vores samarbejdspartner Holdbar

På Tagensvej 94A ligger Terminal 1, som var den første Sugar Pilots butik.
Her er der skabt en illusion om at være i en fantasi lufthavn. Der er glimmer på væggene, lysekroner, og et væld af små detaljer at gå på opdagelse i.
//
Køkkenet her er et åbent køkken, hvor der hver dag bliver produceret slikkepinde – du er velkommen til at komme ind og kigge i vores åbningstider.
//
København afdelingen bliver drevet af Charlotte og en håndfuld ungarbejdere som henholdsvis hjlæper til på kurser og med at pakke de mange slikkepinde der bliver produceret.

Sugar Pilots Copenhagen
Tagensvej 94A, 2200 København N
crew@sugarpilots.com  //+ 45 2671 2734

ÅBNINGSTIDER:
Mandag og tirsdag: Lukket
Onsdag til fredag: 14.00 – 17.30
Weekend: Arrangementer og events

SMAGE FRA HELE VERDEN

Hvor er det egentlig lige man finder de bedste jordbær…? Eller passionsfrugt, fersken eller ananas…? Gå på opdagelse på kortet og se hvor de forskellige smage egentlig stammer fra.

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM