Vi kører på lavt bus til og med 25. juli. Skriv til os på crew@sugarpilot.com hvis noget haster

BESTIL SLIKKEPINDE MED NAVN ELLER FOTO

Vi ser en slikkepind som meget mere end et stykke slik. Den er også et element du kan bruge aktivt til dine fester og events.

//

Alt du kan printe på en farveprinter, kan vi føre over på en slikkepind. Brug slikkepinde som spiselige gaver, bordkort eller takkekort. Mulighederne er mange og vi er friske på det hele.

//

Minimumantal er 20 stk slikkepinde med samme sukkermasse, men du kan sagtens få printet noget forskelligt i slikkepindene hvis de for eksempel skal bruges som bordkort.

DESIGN SELV

Canva er et gratis designprogram, hvor du selv nemt kan designe dine slikkepinde. Uploade billeder og filer og skrive tekster med den typografi og farve som du kan lide.

HJÆLP TIL DESIGN

Har du en helt unik idé, som du ikke kan finde her…? Vælg mellem de forskellige muligheder for smage og farver – upload billeder og tekst, så sender vi designforslag til dig ud fra dine ønsker.

Bryllup_Bordnummer_Closeup_Kvadrat_1600 (2019-04-10)

NYHED! INVITATIONER & BREVLINIER

Vi har forsøgt at tage tilløb til dette i årevis – og nu gør vi det…:-)

NYHED! DISPLAYS

Her kommer de fine slikkepinde du har bestilt virkelig til sin ret

FAQ – FÅ SVAR PÅ DE MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

MEDIUMSLIKKEPINDE ( diameter 35 mm): 25,-

STORE SLIKKEPINDE & FIGURSLIKKEPINDE (diameter ca. 50 mm): 35,-

Minimumsbestilling er på 20 slikkepinde med ens smag og farve.

Alle priser er inkl. moms. Kontakt os meget gerne hvis I bestiller som virksomhed eller skal bruge flere end 200 slikkepinde. Hvis I gerne vil være i god tid, så bestil jeres slikkepinde en 3-4 uger før I skal bruge dem, vi leverer dem et par dage før de skal spises.

Cestiller man custom-made slikkepinde, så regn med ca to uger. Nogle gange kan vi være rigtig hurtige og leverer indenfor et par dage. Kontakt os altid hvis I skal bruge noget hurtigt, det kan være at vi lige har et hul i produktionsplanen så vi kan koge jeres slikkepinde.

Vores specialfremstillede slikkepinde er et 100% naturligt produkt, vi bruger ingen konserveringsmidler, derfor betragtes de som en ferskvarer på lige fod med flødeboller og kage. Spis dem derfor indenfor et par uger, så smager de bedst. De er følsomme overfor fugt, varme og lys og kan ændre udseende ret hurtigt hvis de bliver opbevaret forkert.
Om vinteren hvor fugten i luften er meget lav kan de holde sig i et par måneder, om sommeren hvor temperaturen nogle gange kommer over 25 grader et par uger.

Det er ALTID en god idé at lægge dine slikkepinde i køleskabet, så holder de sig i månedsvis..:-)

Vi ser at der ofte er designs der er mere populære end andre, så vi har samlet et udvalg af vores mest populære  design I kan personliggøre med jeres egen tekst og eventuelt foto. Find dem lige her:SÆSONENS POPULÆRE DESIGNS

Vil I gerne have noget helt unikt har vi installeret et designmodul, hvor der er frie hænder til at designe jeres helt egne slikkepinde. Find modulet lige her:Design din egen slikkepind med tekst og billede

Den mindste portion vi kan lave er på 20 slikkepinde, så det er den mindste portion man kan bestille hvis man ønsker custom-made slikkepinde.

Der er aldrig alkohol i vores slikkepinde. Nogle af vores slikkepinde er lavet så de giver smag og pynt til en cocktail, men der er ikke alkohol i slikkepinden.

Ja, vi designer meget gerne nogle smukke slikkepinde til jer, som I kan bruge som bordkort til jeres fest.

Minimumsantal er 20 slikkepinde. Slikkepindene skal være ens i forhold til smag og farve – men I kan sagtens printe forskellige navne i slikkepindene.

Vi har lavet slikkepinde med personlige navne i til for eksempel:

  • Bryllupper
  • Konfirmationer
  • Personlige gaver
  • Firmagaver

Alle vores slikkepinde er lavet på naturlige veganske ingredienser Vi bruger ingen kunstige farver, aromaer eller konserveringsmidler til vores slikkepinde.

De farvestoffer vi bruger er følgende:

RØD: Rødbedefarve
GUL: Gurkemeje
ORANGE: Paprikafarve
GRØN: Clorophyll
BRUN: Ammonieret karamel
SORT: Vegetabilsk kul
HVID: Calciumcarbonat
BLÅ: Spirulina

Der er hverken gelatine, gluten eller laktose i vores slikkepinde. Vores køkken er også vores eget så nødder er der heller ingen af i køkkenet…:-) Er der den mindste tvivl så kontakt os hellere én gang for meget end for lidt…:-)

Skriv til: crew@sugarpilots.com

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM