VI KOGER SLIKKEPINDE TIL NOGLE AF DE DEJLIGSTE BRANDS!

Vi har nogle helt unikke muligheder for at lave noget helt særligt skræddersyet til jeres virksomhed! For os er slikkepindene en lille kommunikationsplatform, som kan iscenesættes på mange forskellige måder. Også i små oplæg. Vi koger alt fra 50 – 10.000 stk, eller flere hvis I gerne vil.

Om det er slikkepinde med logo på i jeres egne æsker med jeres eget design på, eller nogle slikkepinde I skal bruge til et helt specielt event,
så hjælper vi jer meget gerne med både at designe slikkepindene og komme med oplæg til hvordan de kan indgå i jeres virksomhed.

KONTAKT TIL B2B SALG:

[email protected]
tlf: 2671 2734

 • MEDARBEJDER-PAKKER

  Vi er og har været med i mange af de såkaldte “hjemsendelses-pakker” som virksomheder sender til deres medarbejdere, som sidder hjemme her under coronaen. Det er specielt vores cocktailslikkepinde der bliver sendt ud sammen med et lækkert cocktail-kit til en online-fredagsbar, men det er også special lavede slikkepinde, med et motto eller logo kogt ind i slikkepinden.

 • FIRMAGAVER

  Få lavet jeres egne slikkepinde, med et budskab på. Så bliver I husket på en helt ny måde. Slikkepindene kan I give til både jeres egne medarbejdere og som en sød gestus til jeres kunder.

 • GIVE-AWAY

  Skal I holde en event, hvor I serverer en drink så prøv at få lavet jeres egne slikkepinde og server cocktailen med den. Jeres egen slikkepinde kan også bruges til at blive delt ud ved en event, hvis I gerne vil have at deltagerne skal huske på jer når eventen er overstået.

 • GOODIE BAG

  Vi oplever at mange af vores kunder har stor succes med at lægge en slikkepind i goodiebagen, her opleves den som en lille sød hilsen, som mange tager med hjem og nyder og hermed forlænger oplevelsen.

 • PÅ CAFÈEN

  Som et alternativ til den klassiske kaffesirup fungerer vores kaffeslikkepinde som en smagsbooster og en sød lille treat sammen med den gode kop kaffe eller the.

 • I COCKTAILBAREN

  Vores slikkepinde fungerer fantastisk om en garnish til cocktails. Vi laver meget gerne jeres helt egne slikkepinde, som passer til jeres signaturcocktail.

 • I WEBSHOPPEN

  Mange kunder bliver meget glad for at få en lille ekstra gave de ikke have forventet, når de har bestilt en ordre hos jer. I kan få lavet jeres egne sikkepinde med en lille hilsen til dine kunder – eller et lille tak. Det vil blive påskønnet og værdsat.

Vi har kogt slikkepinde til blandt andet:

 

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM