Vi kører på lavt bus til og med 25. juli. Skriv til os på crew@sugarpilot.com hvis noget haster

OPMÆRKSOMHED PÅ EN HELT NY MÅDE

Brug en slikkepind som bæredygtig ægte bionedbrydelig kommunikationsplatform – og iscenesæt den med dit logo, payoff, foto af et signaturprodukt – eller en QR kode som linker til et hvilken som helst sted online. Vi koger alt fra 20 – 10.000 stk, eller flere hvis I gerne vil.

Slikkepindene kan du dele ud med god samvittighed, de er håndkogt i Danmark på økologisk sukker og 100% veganske, laktosefri og glutenfri råvarer.

 • GOODIE BAG

  Forlæng den gode oplevelse og læg en slikkepinde i goodiebagen – måske med en QR-kode der samler alle billederne fra dit event – eller et Spotify-link med playlisten fra aftenen.

 • FIRMAGAVER

  Få lavet jeres egne slikkepinde, med et budskab på. Så bliver I husket på en helt ny måde. Slikkepindene kan I give til både jeres egne medarbejdere og som en sød gestus til jeres kunder.

 • KONKURRENCER

  QR koder kan bruges til meget mere end at linke til et sted online, brug dem også i konkurrenceøjemed, hvor der for eksempel er gevinst på et par slikkepinde – så sikre du dig at alle modtagere scanner din kode med det samme.

 • GIVE-AWAY

  Skal I holde en event, hvor I serverer en drink så prøv at få lavet jeres egne slikkepinde og server cocktailen med den. Jeres egen slikkepinde kan også bruges til at blive delt ud ved en event, hvis I gerne vil have at deltagerne skal huske på jer når eventen er overstået.

 • SÆLG JERES EGNE SLIKKEPINDE

  Få lavet jeres helt egne unikke slikkepinde til videresalg

Vi koger slikkepinde til nogle af de dejligste brands

 

DOWNLOAD PRÆSENTATION AF B2B SLIKKEPINDE

Her har vi samlet alt du behøver at vide omkring B2B slikkepinde

//

Dyk ned i hvilke farver I kan vælge, smage og designs – og læs om alt det praktiske ved vores slikkepinde samt vores ambitioner om at lave en bæredygtigt produkt.

//

Kontakt os meget gerne for konkrete tilbud eller for info du ikke finder i præsentationen

Slikkepinde B2B til erhverv med logo

LINK TIL DESIGNSKABELONER

Vi hjælper meget gerne med oplæg til design af jeres slikkepinde – men oplever at rigtig mange også gerne selv vil lege med designet.

Vi har derfor lavet to skabeloner til jer i Canva, hvor I selv kan give den gas med farver, tekst, logo, QR-koder og meget mere.

Det er gratis at oprette en profil på Canva, hvis du ikke har én i forvejen.

KONTAKT TIL B2B SALG

Er I interesseret i at høre om mulighederne for hvad der kan lade sig gøre i sukker…?

SKRIV TIL OS HER, VI SVARER TYPISK SAMME DAG

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM