VI KOGER SLIKKPINDENE TIL NOGLE AF DE DEJLIGSTE BRANDS!

Vi har nogle helt unikke muligheder for at lave nogle helt særligt skræddersyet til jeres virksomhed! For os er slikkepindene en lille kommunikationsplatform, som kan iscenesættes på mange forskellige måder.

Om det er slikkepinde med logo på i jeres egne æsker med jeres eget design på, eller nogle slikkepinde I skal bruge til et helt specielt event,
så hjælper vi jer meget gerne med både at designe slikkepindene og komme med oplæg til hvordan de kan indgå i jeres virksomhed.

KONTAKT TIL B2B SALG:

Anders Scheuer

anders@sugarpilots.com
tlf: 31 22 32 84

 • FIRMAGAVER

  Få lavet jeres egne slikkepinde, med et budskab på. Så bliver I husket på en helt ny måde. Slikkepindene kan I give til både jeres egne medarbejdere og som en sød gestus til jeres kunder.

 • GIVE-AWAY

  Skal I holde en event, hvor I serverer en drink så prøv at få lavet jeres egne slikkepinde og server cocktailen med den. Jeres egen slikkepinde kan også bruges til at blive delt ud ved en event, hvis I gerne vil have at deltagerne skal huske på jer når eventen er overstået.

 • GOODIE BAG

  Vi oplever at mange af vores kunder har stor success med at lægge en slikkepinde i goodiebagen, her opleves den som en lille sød hilsen, som mange tager med hjem og nyder og hermed forlænger oplevelsen.

 • CANDY-BAREN

  Candy-baren er ved at blive ret populær herhjemme. Så i stedet for at serverer en stor kage, så server flere slags slik i koordinerede farver og lad dine gæster gå ombord i godterne. En slikkepind i en matchende farve, måske med et budskab i vil blive taget rigtig godt imod. Måske vil den ikke blive spist med det sammen, den bliver puttet i tasken eller i lommen – og vil helt sikkert blive husket.

 • PÅ CAFÈEN

  Som et alternativ til den klassiske kaffesirup fungerer vores kaffeslikkepinde som en smagsbooster og en sød lille treat sammen med den gode kop kaffe eller the.

 • I COCKTAILBAREN

  Vores slikkepinde fungerer sfantastisk om en garnish til cocktails. Vi laver meget gerne jeres helt egen slikkepinde, som passer til jeres signaturcocktail.

 • I WEB SHOPPEN

  Mange kunder bliver meget glad for at få en lille ekstra gave de ikke have forventet, når de har bestilt en ordre hos jer. I kan få lavet jeres egne sikkepinde med en lille hilsen til dine kunder – eller et lille tak. Det vil blive påskønnet og værdsat.

Vi har kogt slikkepinde til blandt andet:

 

Skriv til os om custom-made slikkepinde

🇩🇰 TILLYKKE 🇩🇰 

- 1. December og TV2 NEWS hænger sammen! Det er i dag 14 år siden at TV2 NEWS tonede frem på skærmen, tillykke med fødselsdagen...🇩🇰🎉📺🥳 

Og 1.000 tak for at tænke slikkepind ind som en del af fejringen...🙏🏻

#tillykkemedfødselsdagen #14år #tillykke #fejring #tv2news #tv2newsdk #tv2 #news #nyheder #breakingnews #skikkepindmednavn #slikkepindmedlogo #slikkepind #sigdetmedenslikkepind #sødtanke #sødt #slik #økologisksukker #øko #vegan #smagergodt #sugarpilots @tv2newsdk @tv2danmark
🎄 JULESLIKKEPINDE 🎄

- I har simpelthen taget SÅ godt imod juleslikkepindene, 1.000 tak for det! Vi pakker og pakker ordre fra sidste uge, og der er MANGE juleslikkepinde blandt...⭐️

REPOST• @majaklinken It’s beginning to look a lot like Christmas 🎄❄️🎅🏼 #juleforberedelser #julen2020 #jul #julepynt
🎁 LÆKRE GAVER 🎁

REPOST • @kasper_hansen_dekoratoer Så er der nye lækkerier med vores nye samarbejdspartner 😁

Vi har lavet en gavepose med en smuk evighedsbuket i lyserøde nuancer og 5 super lækre gin slikkepinde fra @sugarpilots . Brug den som værtinde gave, julegave, en kollega som fortjener den eller blot lidt forkælelse til dig selv 🤗.

Kan bestilles allerede nu på shoppen til kun 300kr 🤩

#blomsterbureauet #sugarpilots #buket #evighedsbuket #evighedsblomster #tørrede #tørredeblomster #tørredebuketter #driedbouquet #driedflowers #design #dekoration #homedesign #homedecor #fest #fødselsdag #party #bryllup #blomster #firma #gaveideer #lejblomster #event #home #homedecor #inspiration #boligindretning #Indretning