PERSONLIGE SLIKKEPINDE MED NAVN, FOTO, TEKST ELLER ILLUSTRATION

Kunne du eller I tænker jer noget helt specielt…? Vi elsker at lave noget helt unikt! Både til private og til virksomheder.

Vi specialdesigner både slikkepinde og gaveæsker, minimumantal er 25 ens slikkepinde. I må gerne få printet noget forskelligt i slikkepindene, hvis de eks skal bruges som bordkort, men selve sukkermassen er den samme i de 25 stk.

MULIGHEDER

Vi har slikkepinde i forskellige størrelser og former, mange forskellige slags farver og vi kan lave de fleste smage.

PRISER

Her kan du se de mest almindelige priser på personline slikkepinde. Kontakt os hvis du skal bruge mere end 500 stk. eller hvis du køber som erhverv eller forhandler.

FAQ

Hvad kan vi lave af personline slikkepinde, hvordan med leveringstider, holdbarhed, råvarer og mange andre spørgsmål.

BESTIL HER

Hvis I godt hvad I vil have eller gerne vil udforske mulighederne lidt, så hop over til vores bestillingsformular.

MULIGHEDER

SugarPilots_lollipop_slikkpinde_sizes
 • FORMER

  Vores mest almindelige slikkepind er rund og flad. Man vi har også andre former, for eksempel læber, overskæg, hjerter, påskeæg, firkantet, enhjørning, julemænd og blomster. Vi kan kun lave print i de flade slikkepinde, altså de runde og den firkantede.

 • FARVER:

  Vi bruger naturlige farver og kan farve slikkepindene i mange farver. En slikkepind uden farve vil have en svag gylden nuance, som det eksempel til venstre der hedder “Medium”.

 • SMAGE

  Vores slikkepinde er kogt på naturlige aromaer. Vi kan mixe de fleste smage, men kontakt os gerne hvis I har specielle ønsker.

 • SUKKERPAPIR:

  Sukkerpapir er meget tyndt spiseligt papir i farverne guld, sølv, kobber og hvid perlemor. Vi kan skære simple motiver ud i sukkerprint, eks tal, bogstaver og ikoner.

 • SUKKERPRINT:

  Vi printer med spiseligt blæk, og printet kan nemmeste sammenlignes med det man kender fra en klassisk farveprinter. Her kan man printe meget detaljerede motiver så som fotos, illustrationer, logoer og tekst.

 • KRYMMEL & GLITTER

  Er I til eksklusiv sukkerkrymmel, sukkerblomster, hjerter, stjerne, spiseligt glimmer og glitter, så har vi mere end de fleste!

PRISER

SLIKKEPINDE:
Priserne herunder er med valgfri farve og smag – og med pynt i form af sukkerprint eller sukkerpapir i slikkepindene.

Minimumsbestilling er på 25 slikkepinde med ens smag og farve.

Regn med at vi lige skal bruge et par uger på at få designet på plads og koge jeres slikkepinde.

ÆSKER:
Vi har også mulighed for at lave æsker med jeres eget print på med jeres egne slikkepinde i. Priserne her er inklusive eget design på slikkepinde og eget design på æsken. Minimumsbestilling er på 50 æsker med ens design og indhold.

Alle priserne er inklusive moms.

 • MINI SLIKKEPINDE
  (diameter 28 mm)
 • 16,-
 • MEDIUM SLIKKEPINDE
  (diameter 35 mm)
 • 18,-
 • STORE SLIKKEPINDE
  (diameter 50 mm)
 • 22,-
 • ÆSKER
  (3 stk medium slikkepinde)
 • 55,-
 • ÆSKER
  (5 stk mini silkkepinde)
 • 65,-

FAQ – FÅ SVAR PÅ DE MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

Priserne herunder er med valgfri farve og smag – og med pynt i form af sukkerprint eller sukkerpapir i slikkepindene.

Minimumsbestilling er på 25 slikkepinde med ens smag og farve.

Regn med at vi lige skal bruge et par dage på at få designet på plads  – og så et par dage eller tre for at koge jeres slikkepinde. Hvis I gerne vil være i god tid, så bestil jeres slikkepinde en 3-4 uger før I skal bruge dem.

MINISLIKKEPINDE (diameter 28 mm): 16,-

MEDIUMSLIKKEPINDE ( diameter 35 mm): 18,-

STORE SLIKKEPINDE & FIGURSLIKKEPINDE (diameter ca. 50 mm): 22,-

Alle priser er inkl. moms. Kontakt os meget gerne hvis I bestiller som virksomhed eller skal bruge flere end 500 slikkepinde.

Hvor man bestiller slikkepinde fra vores webshop kan der være op til en uges leveringstid. Vi sender kun friske slikkepinde afsted, så dumper der en ordre ind på slikkepinde, som vi ikke har på lager, så skal vi lige koge dem først.

Bestiller man custom-made slikkepinde, så regn med et par uger. Nogle gange kan vi være rigtig hurtige og leverer indenfor et par dage. Kontakt os altid hvis I skal bruge noget hurtigt, det kan være at vi lige har et hul i produktionsplanen så vi kan koge jeres slikkepinde.

Det er lidt forskelligt. Nogle gange er der en klar idé om hvordan slikkepinden skal se ud, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af. Andre gange kommer vi gerne med bud på udseende og smage.

Vi har også et katalog med eksisterende designs, som I altid kan vælge ud fra. Find dem i bestillingsformularen her.

Ved bryllupper og andre store fester lægges designet ofte op af udseende på resten af pyntet til festen, for eksempel invitationen.

Charlotte har en baggrund som grafisk designer, så det udnytter vi også fuldt ud, hvis der skal designes noget specielt, eks et våbenskjold, et logo, et specielt motiv…eller hele papirlinien til en festlig begivenhed. Spørg løs så finder vi noget smukt til jer!

SugarPilots_sukkerprint

SUKKERPRINT:

Sukkerprint kan sammenlignes lidt med print på en almindelig farveprinter. Vi printer bare med spiseligt soyablæk og på sukker. Her kan du få printet alt fra et foto, et logo, en tekst eller en tegning. Vi printer i almindelige farver, ikke metalfarver så som sølv eller guld.

SugarPilots_sukkerpapir

SUKKERPAPIR:

Sukkerpapir er et stykke papir lavet af sukker. Vi har sukkerpapir i farverne: guld, sølv, hvid perlemor og rosegold. Vi kan skære en simpel figur ud af papiret, eks et tal, et ikon, et monogram – figuren skal bare hænge sammen, så den skal være rimelig simpel. Men effekten med sukkerpapir kan være utrolig flot!

Den mindste portion vi kan lave er på 25 slikkepinde, så det er den mindste portion man kan bestille hvis man ønsker custom-made slikkepinde.

– se vores inspirationsgalleri lige her:INSPIRATIONSGALLERI

I vores webshop kan man købe ned til 3 slikkepinde af vores sortiment.

Vi koger faktisk mange af vores slikkepinde på alkohol, men selve procenterne, altså dem man bliver fuld af, de fordamper under produktionen. Så man kan trygt spise vores slikkepinde mens man kører bil.

Man kan altid bede om at få kogt slikkepindenen helt uden alkohol, de smager stadig skønt!

Ja, vi designer meget gerne nogle smukke slikkepinde til jer, som I kan bruge som bordkort til jeres fest.

Minimumsantal er 25 slikkepinde. Slikkepindene skal være ens i forhold til smag og farve – men I kan sagtens printe forskellige navne i slikkepindene.

Vi har lavet slikkepinde med personlige navne i til for eksempel:

 • Bryllupper
 • Konfirmationer
 • Personlige gaver
 • Firmagaver

Det vi har brug for fra jer er en excelfil med navnene i, så klarer vi resten.

Find inspiration til slikkepinde lige her:

Alle vores slikkepinde er lavet på naturlige ingredienser. Vi bruger ingen kunstige farver eller aromaer til vores slikkepinde.

Og faktisk er flere af vores slikkepinde kogt på økologisk sukker og økologisk glucose. For eksempel er vores kaffe- og the-slikkepinde kogt på økologisk rørsukker. Det smager bare bedre!

De farvestoffer vi bruger er følgende:

RØD: Rødbedefarve
GUL: Gurkemeje
ORANGE: Paprikafarve
GRØN: Clorophyll
BRUN: Ammonieret karamel
SORT: Vegetabilsk kul
HVID: Titaldioxid
BLÅ: Spirulina

Vores ginslikkepinde er faktisk kogt på gin! Vi samarbejder med lidt forskellige mindre ginleverandører i Danmark. For eksempel:

Woodhill gin – link til deres hjemmeside her:

Cornflower Dry Gin fra Mandala Organic – link til deres hjemmeside her:

Vores ginslikkepinde er faktisk kogt på gin! Vi samarbejder med lidt forskellige mindre ginleverandører i Danmark. For eksempel:

Woodhill gin – link til deres hjemmeside her:

Cornflower Dry Gin fra Mandala Organic – link til deres hjemmeside her:

Vi synes at en ginslikkepind fungerer fantastisk som garnish i en klassisk Gin & Tonic! Slikkepinden bliver som sådan ikke opløst i cocktailen, men den giver noget smag og sødme til drinken som vi godt kan lide.
Server slikkepinden liggende på tværs af glasset og læg slikkepinden ned i glasset og brug den som rørepind. Hvis man gerne vil have mere smag, så kan spise af slikkepinden imens – det fungerer supergodt!

Skriv til os om custom-made slikkepinde