SLIKKEPINDE MED NAVN OG FOTO

Design dine helt egne unikke slikkepinde, eller vælg din favorit blandt vores mere end 20 mest populære designs, som du kan personliggøre med din egen tekst og foto.

Minimumantal er 20 stk slikkepinde med samme sukkermasse, men du kan sagtens få printet noget forskelligt i slikkepindene hvis de for eksempel skal bruges som bordkort.

DESIGN DINE HELT EGNE SLIKKEPINDE

I vores designmodul kan du designe dine helt egne unikke slikkepinde helt som du gerne vil have de skal se ud. Klik her for at komme igang.
PS. Skriv til os hvis du bøvler med det, så hjælper vi…:-)

SugarPilots_designselv_slikkepinde

FAQ – FÅ SVAR PÅ DE MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

MEDIUMSLIKKEPINDE ( diameter 35 mm): 23,-

STORE SLIKKEPINDE & FIGURSLIKKEPINDE (diameter ca. 50 mm): 33,-

Minimumsbestilling er på 20 slikkepinde med ens smag og farve.

Alle priser er inkl. moms. Kontakt os meget gerne hvis I bestiller som virksomhed eller skal bruge flere end 200 slikkepinde. Hvis I gerne vil være i god tid, så bestil jeres slikkepinde en 3-4 uger før I skal bruge dem, vi leverer dem et par dage før de skal spises.

Cestiller man custom-made slikkepinde, så regn med ca to uger. Nogle gange kan vi være rigtig hurtige og leverer indenfor et par dage. Kontakt os altid hvis I skal bruge noget hurtigt, det kan være at vi lige har et hul i produktionsplanen så vi kan koge jeres slikkepinde.

Vores specialfremstillede slikkepinde er et 100% naturligt produkt, vi bruger ingen konserveringsmidler, derfor betragtes de som en ferskvarer på lige fod med flødeboller og kage. Spis dem derfor indenfor et par dage. De er følsomme overfor fugt, varme og lys og kan ændre udseende ret hurtigt hvis de bliver opbevaret forkert.

Vi ser at der ofte er designs der er mere populære end andre, så vi har samlet et udvalg af vores mest populære  design I kan personliggøre med jeres egen tekst og eventuelt foto. Find dem lige her:SÆSONENS POPULÆRE DESIGNS

Vil I gerne have noget helt unikt har vi installeret et designmodul, hvor der er frie hænder til at designe jeres helt egne slikkepinde. Find modulet lige her:Design din egen slikkepind med tekst og billede

Den mindste portion vi kan lave er på 20 slikkepinde, så det er den mindste portion man kan bestille hvis man ønsker custom-made slikkepinde.

Der er aldrig alkohol i vores slikkepinde. Nogle af vores slikkepinde er lavet så de giver smag og pynt til en cocktail, men der er ikke alkohol i slikkepinden.

Ja, vi designer meget gerne nogle smukke slikkepinde til jer, som I kan bruge som bordkort til jeres fest.

Minimumsantal er 20 slikkepinde. Slikkepindene skal være ens i forhold til smag og farve – men I kan sagtens printe forskellige navne i slikkepindene.

Vi har lavet slikkepinde med personlige navne i til for eksempel:

  • Bryllupper
  • Konfirmationer
  • Personlige gaver
  • Firmagaver

Alle vores slikkepinde er lavet på naturlige veganske ingredienser Vi bruger ingen kunstige farver, aromaer eller konserveringsmidler til vores slikkepinde.

De farvestoffer vi bruger er følgende:

RØD: Rødbedefarve
GUL: Gurkemeje
ORANGE: Paprikafarve
GRØN: Clorophyll
BRUN: Ammonieret karamel
SORT: Vegetabilsk kul
HVID: Titaldioxid
BLÅ: Spirulina

Der er hverken gelatine eller gluten i vores slikkepinde.

Skriv til os, hvis du har flere spørgsmål, som du ikke kan finde svar på heriover:

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM