Vi kører på lavt bus til og med 25. juli. Skriv til os på crew@sugarpilot.com hvis noget haster

Handelsbetinglser:

Sugar Pilots ApS er et binavn under
Utopia Design ApS
Tagensvej 94A
2200 København N

crew@sugarpilots.com
+45 2671 2734

CVR nr: 3071 6868

Priser:

Hos Sugar Pilots tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke og der tages forbehold for udsolgte varer.

Alle beløb er i DKK. og ink. moms.

Betaling:

Sugar Pilots modtager betaling via den sikre betalingsmetode QuickPay, som modtager: Dankort, VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Læs mere om QuickPay her:

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendes.

Levering:

Slikkepinde fra Sugar Pilots er en bestillingsvarer, som vi laver efter din ordre. Enkelte gange kan vi dog godt have produkter vi kan sende med det samme, men ellers kan der gå op til 7 dage, før vi sender dine slikkepinde.

Vi sender vores slikkepinde via DAO eller PostNord, som vi oplever som den mest stabile leverandør på markedet pr. dags dato (januar 2022). Hver slikkepind er pakket ind i en fødevarergodkendt pose som er pakket lufttæt.

Print-selv varer kan du downloade så snart din betaling er gået igennem hos QuickPay, typisk efter et par minutter.

Reklamationsret og fortrydelsesret:

Slikkepinde: Da slikkepindene er en special fremstillet bestillingsvarer lavet lige præcis til dig yder Sugar Pilots ikke returret med mindre slikkepindende er gået helt itu under fragten – eller vi er kommet til at levere en forkert slikkepind. Du kan ikke nægte at modtage en ordre med slikkepinde, som vi har lavet specielt til dig.

Vær meget opmærksom på vores korte holdbarhed på special fremstillede slikkepinde. Betragt vores slikkepinde som en ferskvare som for eksempel flødeboller eller kage. Slikkepindene er pænest og smager bedst når de er friske – de er følsomme overfor fugt, lys og varme og ændrer udseende ret hurtigt.

Print-Selv: Ved print-selv produkter er der heller ikke returret, da varen downloades umiddelbart efter køb. Skulle der være en fejl ved download-filen så kontakt os, så vi kan rette den.

Returnering:

Sugar Pilots yder ingen returneringsret på specialfremstillede slikkepinde.