Vi leverer personlige slikkepinde på ca en uge. Kontakt os på mail eller telefon 2671234, hvis du har spørgsmål
  • SugarPilots_Airline

HVORFOR SUKKERPILOTER

Siden kaptajnen Charlotte var helt lille har slik fra andre lande være en kæmpe interesse!

Først som barn var det et eventyr at se og smage hvilke slikvarianter der var på hylderne i andre lande, senere da uddannelsen som designer var i hus, begyndte en ny rejse ind i emballagens forunderlige verden – og her landede interessen på emballager til slik og andre FMCG produkter meget hurtigt.

//

Efter mere end 15 år i reklamebranchen er det nu er det blevet en levevej at producerer slik med smage fra hele verden, så hvad er mere nærliggende end at kalde sig en “sukkerpilot”.

INTERNATIONALT SLIKBRAND

Vi er megaambitiøse!

//

Vores højeste ønske er at skabe et stærkt slikkoncept, hvor vi udvikler søde sager der overrasker og inspirerer. Det er vigtigt for os at have styr på produkterne og på produktionen, så meget lavpraktisk er vi startet med et produkt vi selv kan lave – nemlig en slikkepinden.

//

Men slikkepinden er kun starten på vores produktportefølje. Måske vil slikkepinden altid være vores signatur, den kan så meget den slikkepind, meget mere end vi havde forestillet os.

KAPTAJNEN I SUGAR PILOTS

Jeg har altid været en stor slikmund! Og jeg har altid haft en stor interesse i at prøve at lave slik selv: Vingummier, lakridser, skumfiduser, bolcher (rigtig, rigtig, rigtig mange bolcher) flødeboller, slikkepinde – you name it, jeg har forsøgt at lave det hele fra bunden!

For snart 4 år siden lagde jeg grund til Danmarks måske første slikkepindefirma Jolly-Fox med fokus på slikkepinde til voksne. Her fik jeg for alvor tændt interessen for at lave sofistikerede håndkogte slikkepinde. En interesse som er blevet til en fascination og en nysgerrighed for at udforske og udfordre slikkepinden på alle tænkelige måder!

Hos mit nye setup Sugar Pilots tager vi skridtet videre for at udforske Den Søde verden. Vi nytænker måden hvorpå vi kan nyde sukker, i første omgang i form af slikkepinde, ved at udfordre smag og udseende, pynt, anvendelsesmuligheder og iscenesættelser.

Kom med på rejsen og bliv inspireret!

Mange hilsner fra Charlotte Nørgaard

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM