INTERNATIONALT SLIKBRAND

Vi er megaambitiøse!

//

Vores højeste ønske er at skabe et stærkt internationalt slikkoncept, hvor vi udvikler søde sager der overrasker og inspirerer. Det er vigtigt for os at have styr på produkterne og på produktionen, så meget lavpraktisk er vi startet med et produkt vi selv kan lave – nemlig en slikkepinden.

//

Men slikkepinden er kun starten på vores produktportefølje. Måske vil slikkepinden altid være vores signatur, den kan så meget den slikkepind, meget mere end vi havde forestillet os.

SMAG PÅ VERDEN & SKAB SØDE MINDER

Flyv med os ud i en verden af slikkepinde med smage fra den mexikanske mojito fra Mexico, French 75 fra Frankrig og selvfølgelig Gin Hass’en fra vores egen danske bartender af samme navn.

//

Slikkepinde kan personliggøres og skræddersyes så de matcher dine ønsker, hvad enten du gerne vil bruge slikkepindene private eller som virksomhed.

For os er en slikkepind en lille kommunikationsplatform som kan bruges til at skabe søde minder for dig og dine gæster, medarbejdere eller kunder.

KAPTAJNEN I SUGAR PILOTS

Jeg har altid været en stor slikmund! Og jeg har altid haft en stor interesse i at prøve at lave slik selv: Vingummier, lakridser, skumfiduser, bolcher (rigtig, rigtig, rigtig mange bolcher) flødeboller, slikkepinde – you name it, jeg har forsøgt at lave det hele fra bunden!

For snart 4 år siden lagde jeg grund til Danmarks måske første slikkepindefirma Jolly-Fox med fokus på slikkepinde til voksne. Her fik jeg for alvor tændt interessen for at lave sofistikerede håndkogte slikkepinde. En interesse som er blevet til en fascination og en nysgerrighed for at udforske og udfordre slikkepinden på alle tænkelige måder!

Hos mit nye setup Sugar Pilots tager vi skridtet videre for at udforske Den Søde verden. Vi nytænker måden hvorpå vi kan nyde sukker, i første omgang i form af slikkepinde, ved at udfordre smag og udseende, pynt, anvendelsesmuligheder og iscenesættelser.

Kom med på rejsen og bliv inspireret!

Mange hilsner fra Charlotte Nørgaard

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM