SMAG PÅ VERDEN

Flyv med os ud i en verden af smage lige fra den mexikanske mojito fra Mexico, Champagne fra Frankrig og selvfølgelig Gin Hass’en fra vores egen danske bartender af samme navn.

KONTAKT OS FOR PERSONLIGE SLIKKEPINDE

Er du interesseret i at få lavet noget helt specielt, så kontant os endelig!

Vi er ved at få lavet en smart bestillingsside, men indtil da kan du trygt skrive til os her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

The Crew – Sugar Pilots Airline

SugarPilots_borneslikkepind

Kontakt os meget gerne

VI HAR HÅNDKOGT MERE END 70.000 SLIKKEPINDE

Når det gælder om at fremstille håndlavede slikkepinde er det ofte erfaringen der tæller!

Det betyder noget at kunne læse sukkermassen, fornemme teksturen, se farven, vide hvornår hvilke aromaer skal tilsættes, hvornår farven skal kommes i sukkermassen – det giver de flotteste slikkepinde – og også dem som smager bedst!

KAPTAJNEN I SUGAR PILOTS

Jeg har altid været en stor slikmund! Og jeg har altid haft en stor interesse i at prøve at lave slik selv: Vingummier, lakridser, skumfiduser, bolcher (rigtig, rigtig, rigtig mange bolcher) flødeboller, slikkepinde – you name it, jeg har forsøgt at lave det hele fra bunden!

For snart 4 år siden lagde jeg grund til Danmarks måske første slikkepindefirma Jolly-Fox med fokus på slikkepinde til voksne. Her fik jeg for alvor tændt interessen for at lave sofistikerede håndkogte slikkepinde. En interesse som er blevet til en fascination og en nysgerrighed for at udforske og udfordre slikkepinden på alle tænkelige måder!

Hos mit nye setup Sugar Pilots tager vi skridtet videre ud i verden for at udforske alt omkring den lille klump sukker på en pind!

Kom med på rejsen og bliv inspireret!

Mange hilsner fra Charlotte Nørgaard

VEJEN FRA KØKKENET VIA JOLLY-FOX TIL SUGAR PILOTS

Kaptajnens rejse fra de første forsøg på at koge slikkepinde hjemme i køkkenet – til lanceringen af Sugar Pilots