SMAG PÅ VERDEN

Flyv med os ud i en verden af smage lige fra den mexikanske mojito fra Mexico, French 75 fra Frankrig og selvfølgelig Gin Hass’en fra vores egen danske bartender af samme navn.

//
Sugar Pilots håndkoger sofistikerede slikkepinde med smage fra primært cocktails fra hele verden. Opskrifterne udvikler vi selv eller i samarbejde med en bartender/kok (Jesper Schmidt). Vores slikkepinde kan nyde som de er, men fungerer fortrinligt som en garnish i en gin & tonic eller som smagsbooster i en kaffe eller the.

//

Vi går op i udseendet så udover at vi leger med forskellige sukkervarianter, krydderurter og krydderier i sukkermassen, så kan vi også lægge sukkerprint ned i slikkepinden, så den kan fungerer som en lille kommunikationsplatform med et lille sødt budskab til dine gæster ved din fest eller event, eller som gave til nogle der fortjener at prøve noget nyt.

VI HAR HÅNDKOGT MERE END 150.000 SLIKKEPINDE

Når det gælder om at fremstille håndlavede slikkepinde er det ofte erfaringen der tæller!

Det betyder noget at kunne læse sukkermassen, fornemme teksturen, se farven, vide hvornår hvilke aromaer skal tilsættes, hvornår farven skal kommes i sukkermassen – det giver de flotteste slikkepinde – og også dem som smager bedst!

KAPTAJNEN I SUGAR PILOTS

Jeg har altid været en stor slikmund! Og jeg har altid haft en stor interesse i at prøve at lave slik selv: Vingummier, lakridser, skumfiduser, bolcher (rigtig, rigtig, rigtig mange bolcher) flødeboller, slikkepinde – you name it, jeg har forsøgt at lave det hele fra bunden!

For snart 4 år siden lagde jeg grund til Danmarks måske første slikkepindefirma Jolly-Fox med fokus på slikkepinde til voksne. Her fik jeg for alvor tændt interessen for at lave sofistikerede håndkogte slikkepinde. En interesse som er blevet til en fascination og en nysgerrighed for at udforske og udfordre slikkepinden på alle tænkelige måder!

Hos mit nye setup Sugar Pilots tager vi skridtet videre for at udforske Den Søde verden. Vi nytænker måden hvorpå vi kan nyde sukker, i første omgang i form af slikkepinde, ved at udfordre smag og udseende, pynt, anvendelsesmuligheder og iscenesættelser.

Kom med på rejsen og bliv inspireret!

Mange hilsner fra Charlotte Nørgaard

VEJEN FRA KØKKENET VIA JOLLY-FOX TIL SUGAR PILOTS

Kaptajnens rejse fra de første forsøg på at koge slikkepinde hjemme i køkkenet – til lanceringen af Sugar Pilots