SLIKKEPINDEKURSER I HORSENS OG KØBENHAVN

Vi tilbyder to til tre timers ultimativ kreativ hygge og leg med sukker. Her kan hele familien være med til at skabe smukke smagfulde slikkepinde pyntet med krymler, sukkerblomster, sukkerøjne og glimmer, som man ikke selv lige kan finde herhjemme.

KØB ET GAVEKORT TIL ET SLIKKEPINDEKURSUS

En oplevelse der helt sikkert vil vække begejstring! Indenfor 24 timer sender vi dig et gavekort du selv kan printe ud.

Her står en kode som modtageren kan bruge til at boks sig ind på lige den dato der passer ind i kalenderen.

Kan du ikke vente 24 timer…? Så ring lige til os på 2671 2734

SugarPilots_gavekort_slikkepndekursus

KUN FOR BØRN 6-11 ÅR

Børn kan så meget når mor og far ikke lige er ved siden af. På dette kursus er barnet afsted uden forældre. Her prioriterer vi selvstændigheden, kreativiteten og hyggen blandt børnene imellem.
//
Forældre tager typisk ud og handler, tager på café eller andet mens børnene er på kursus. Er forældrene i lokalet under kurser, så beder vi dem om at sidde i vindueskarmen under hele kurset – børnene i denne alder kan nemlig alt selv (næsten) – og resten hjælper vi dem med.

SugarPilots Bornekursus

FOR ALLE NED TIL 5 ÅR

På dette kursus kommer familier, veninder, kollegaer for at hygge sig med hinanden et par timer mens de laver noget kreativt sammen.
//
Her må forældre gerne være med og hjælpe deres børn med at lave slikkepindene. Hvis man bare er med som hjælper så behøver man ikke købe en billet. Er man 12 år må man gerne komme på dette kursus alene.

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM