HORSENS & KØBENHAVN

I henholdsvis Horsens og København koger vi vores håndlavede slikkepinde på økologisk sukker og 100% veganske råvarer.

Køb vores lækre slikkepinde, cocktail cubes eller udstyr i vores butikker – eller meld dig til ét af vores kurser og lær at lave dem selv. Det er faktisk ikke så svært.

HORSENS

Sugar Pilots i Horsens ligger som en del af Horsens Legeland. Her er der bygget nogle helt unikke lokaler med respekt for fantasien og det legesyge.
//
Her er der skabt en illusion om at være oppe i en flyver mens man er på slikkepindekursus, handler udstyr eller slikkepinde.
//
Når der ikke er kurser er lokalerne åbne for legelandets nysgerrige øje, og når der kører kurser trækkes et gardin for indgangen til sukkerlandet – og dufter der lifligt af lakrids og jordbær.
//
Sugar Pilots i Horsens nyder også godt af fordele ved at være en del af legelandet, da man som kursus får lov til at hoppe ombord legelandets mange faciliteter når kursets er endt.
//
Horsens afdelingen bliver drevet af Rikke og Sofie som begge to efterhånden er nogle erfarne sukkerkogere med en nysgerrigehed for spændende smage og nye muligheder for at lave slikkepinde.

Kig fordi og sig hej hvis du er på de kanter.

Sugar Pilots Horsens fødselsdag

FØDSELSDAGE

Hold fødselsdag hos Sugar Pilots med slikkepindekursus

SMAGE FRA HELE VERDEN

Hvor er det egentlig lige man finder de bedste jordbær…? Eller passionsfrugt, fersken eller ananas…? Gå på opdagelse på kortet og se hvor de forskellige smage egentlig stammer fra.

BÆREDYGTIGHED & CSR

Alle slikkepinde er kogt på økologisk sukker og naturlige farver og aromaer. Vi går op i at producere så bæredygtigt som muligt, emballere så bæredygtigt som muligt, engagerer lokalt og købe ind så naturligt og lokalt som vi kan.

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM