Sugar Pilots er stolte over at kunne tilbyde jer et bredt sortiment af sofistikerede slikkepinde med smage hentet fra hele verden!

Dyk ned i vores in-flight menu med et udvalg af slikkepinde til både voksne og børn!

Alle vores slikkepinde er kogt på naturlige ingredienser og vi bruger naturlige farver og aromaer for at få den bedste smag og nogle flotte slikkepinde!

VORES GIN MENU

Ingen alkohol er hypet så meget som gin i øjeblikket. Derfor har vi kreeret en serie på tre mini cocktailslikkepinde, hvor smagen er baseret på gin cocktails.

Ginslikkepindene kan spises som de er, men vil elske selskab i form af en klassisk gin & tonic eller en anden neutral gincocktail.

AVEC-SLIKKEPINDE

Er du til lidt sødt til kaffen?
Disse slikkepinde er inspireret af en avec, så de er supergode i selskab med en kop varm kaffe eller the, men de kan også spises som de er.

BØRNESLIKKEPINDE

Vi må aldrig glemme børnene. For dem er en slikkepind noget helt specielt og fascinerende. Det er et stykker slik der holder i rigtig lang tid og som ofte får taberne og fantasien til at vandre – det er ret umuligt at tale med en slikkepind i munden. Vi har kreeret tre forskellige slikkepinde som en start, men der kommer løbende flere til…

SugarPilots_claims