SLIKKEPINDEKURSUSER

Tag med os på et vaskeægte slikkepinde eventyr, som både er for børn, unge og voksne. I dette eventyr er det kun fantasien, som sætter grænser for det færdige produkt, hvor du har mulighed for at personalisere dine helt egne slikkepinde. Du får grundig vejledning i hvordan man laver slikkepindene, mulighed for selv at vælge hvilken form de skal have, og herefter kan du pynte dem med både sukkerblomster, krymmel og spiseligt glimmer, så de bliver helt unikke.

Sugar Pilots slikkepindekursus familie

FOR HELE FAMILIEN

I dette kursus er det kun fantasien, som sætter grænser for det færdige produkt, hvor du har mulighed for at personalisere dine helt egne slikkepinde.
Aldersgrænsen er 12 år, hvis du kommer på dette kursus alene. Børn under 12 år er meget velkomne sammen med en betalende voksen.

FORBUDT FOR VOKSNE

Sammen med Kiddo, der sælger oplevelsesgaver til børn, har vi skræddersyet et helt unikt kursus til børn mellem 6-11 år. Her drejer det sig om den kreative process mere end det drejer sig om resultatet. Der skal leges med sukker i køkkenet mens vi har det sjovt sammen.

SugarPilots_Kursusbillede_udvidet kursus

UDVIDET KURSUS

Her koger du selv din sukkermasse og lærer om de forskellige sukkertypers fordele og ulemper. Slikkepindene pyntes med sukkerkrymmel og glimmer.
På kurset arbejder man sammen to og to og minimumsalderen er her 15 år, hvis du kommer alene. Du kommer hjem med 40-50 slikkepinde du selv har kogt.

SugarPilots_slikkepindemednavn

JERES HELT EGET EVENT

Skal I holde polterabend eller anden event? Og er I minimum 8 personer, så laver vi meget gerne et skræddersyet lukket kursus til jer. Mulighederne er mange og vores konceptbutik med køkken er oplagte at holde events i.

KURSUSKALENDER

Herunder kan du se hvornår vi afholder hvilke kurser – og du kan se, hvornår der er plads til private arrangementer.

Kursuskalender

COCKTAILS OG SLIKKEPINDE

Kom med os ombord på en smagfuld cocktailrejse i samarbejde med cocktailudvikler og forfatter Jesper Schmidt. På to timer lærer du at lave to af Jespers egne yndslingscocktails der matcher tidens trends og sæson.
Vi koger cocktailsslikkepinde der matcher til, selvfølgelig.

INSPIRATION TIL JERES HELT EGET EVENT

Vi brænder for at give jer en helt unik oplevelse med slikkepinde som omdrejningspunkt.

Eventen kunne foregå i vores konceptbutik på Tagensvej i København der er indrettet som en lufthavn, men vi har også mulighed for at komme ud til jer med alt der skal bruges til at koge slikkepinde.

Find eventuelt inspiration i listen herunder, men kontakt os endelig med ønsker og ideer til jeres slikkepindeeventyr.

 • POLTERABEND

  Kom og lav de slikkepinde der skal bruges til bryllupet. Vi designer slikkepindene sammen med jer så de kommer til at matche temaet til brylluppet. Undervejs kan vi tilbyde fx et glas champagne og kanapéer.

 • GIN- & COCKTAILSMAGNING

  Vi har et ret stort netværk af bartendere og ginproducenter som vi gerne inviterer med ind i køkkenet. Så tænker I at det kunne være en spændende oplevelse at koge slikkepinde på gin og samtidig lære at lave nogle forrygende cocktails så vil vi elske at arrangerer det for jer. Vi arrangerer events med og uden alkohol.

 • KONFIRMATIONSSLIKKEPINDE

  Er I en 3-4 veninder der kunne tænker jer at lave jeres egne slikkepinde til jeres konfirmation…? Det hjælper vi jer meget gerne med, og I må gerne tage et par hjælpere med hver i køkkenet. Det er en god ide at være en 2-3 personer om hver sukkerproduktion. Kontakt os om mulighederne.

 • FIRMAEVENTS

  Vi kombinerer gerne en aften til jer i slikkepindens tegn hvor vi fx koger slikkepinde på forskellige sukkertyper, og smager dem til med naturens egne aromaer hvorefter vi pynter dem på smukkeste vis.