o0hwMwCpmf2GqE8gJkmzcBkFB066fv1uSeARqM5RDHM

SLIKKEPINDEKURSER & EVENTS

Vi tilbyder to til tre timers ultimativ kreativ hygge og leg med sukker. Her kan hele familien være med til at skabe smukke smagfulde slikkepinde pyntet med krymler, sukkerblomster, sukkerøjne og glimmer, som man ikke selv lige kan finde herhjemme.

Vi har vores egne kurser, som du kan se og booke herunder, men vi bliver også booket ind til firmaarrangementer, polterabends og et væld af børnefødselsdage.

Se beskrivelser og priser på de forskellige typer events nederst på denne side.

slikkepindekursus

FOR HELE FAMILIEN

Hyg jer som familie med en oplevelse hvor det kun er fantasien, som sætter grænser for det færdige produkt. Sukkermassen vi arbejder med er 150 grader varm, så børn ned til 3 år er velkomne i følgeskab med en voksen. Børn som er fyldt 12 år kan sagtens komme på kurset alene. I kommer hjem med et opskrifthæfte og mellem 12-30 slikkepinde I selv har pyntet.

Sugar Pilots slikkepindekursus

FORBUDT FOR VOKSNE

Sammen med Kiddo, der sælger oplevelsesgaver til børn, har vi skræddersyet et helt unikt kursus til børn mellem 6-11 år. Her drejer det sig om den kreative process mere end det drejer sig om resultatet. Der skal leges med sukker i køkkenet mens vi har det sjovt sammen. Børnene kommer hjem med en 12-30 slikkepinde, et opskrifthæfte og et diplom.

UDVIDET KURSUS

Her koger du selv din sukkermasse og lærer om de forskellige sukkertypers fordele og ulemper. Slikkepindene pyntes med sukkerkrymmel og glimmer.
På kurset arbejder man sammen to og to og minimumsalderen er her 15 år, hvis du kommer alene. Du kommer hjem med 40-50 slikkepinde du selv har kogt.

JERES HELT EGET EVENT

Er I minimum 8 personer, laver vi meget gerne et skræddersyet event til jer. Mulighederne er mange, men herunder har vi listet nogle af de events vi holder flest af.

SugarPilots_foedselsdag_800

BØRNEFØDSELSDAG

Inviter vennerne til en sød oplevelse i vores lokaler på Tagensvej. Her hygger vi os sammen et par timer eller tre med at lave sjove slikkepinde hvor smag og farve er bestemt af fødselaren. I lokalerne kan vi være op til 16 børn. Hvert barn kommer hjem med 15-20 slikkepinde, samt et opskrifthæfte til at gøre kunsten efter derhjemme.

Typisk starter vi med at spise en bolle imens sukkerpiloterne fortæller hvad der kommer til at foregå på kurset. Herefter vælger børnene hvilke slikkepindeforme de gerne vil lave og vælger krymmel og pynt og så koger vi to forskellige sukkermasser op til dem.

Mens slikkepindene køler af er der tid til at synge fødselsdagssang, åbne gaver og spise kage. I vælger selv om vi skal sørge for boller og kage eller I selv tager det med.

Der vil altid være frisk koldt vand at drikke samt salte og søde snacks.

//

KLASSISK EVENT HVOR VI LAVER SLIKKEPINDE:
Pris pr. barn: 299,-

BOLLER, KAGE OG SLIKKEPINDE:
Pris pr. barn: 350,-

POLTERABEND

Hyg jer sammen omkring en kreativ oplevelse med at lave slikkepinde. Det kunne være I gerne ville lave slikkepinde med sukkerprint, der skal bruges til brylluppet, eller vi kan invitere en bartender med på kurset, der enten servere to cocktails med cocktailslikkepinde for jer, eller lærer jer at lave dem selv, eller måske kunne I tænke jer at give den gas med vores forskelige figurslikkepinde, sukkerkrymmel og spiseligt glitter.

I lokalerne kan vi være op til 16 personer. I kommer hjem med 15-20 slikkepinde, samt et opskrifthæfte til at gøre kunsten efter derhjemme.

Der vil altid være frisk koldt vand at drikke samt salte og søde snacks.

//

KLASSISK EVENT HVOR VI LAVER SLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 299,-

SLIKKEPINDE MED INDIVIDUELT SUKKERPRINT,
Pris pr. person: 350,-

FÅ SERVERET TO COCKTAILS & PYNT COCKTAILSLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 525,-

LÆR AT LAVE TO COCKTAILS & PYNT COCKTAILSLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 599,-

FIRMAEVENT

Lok kollegaerne med på et kreativt slikkepindeeventyr og kickstart en hyggelig aften sammen.

Slikkepinde er ikke kun for børn, specielt hvis vi også lader os inspirerer af cocktails og slikkepinde til kaffe og the. Det er en superhyggelig oplevelse at lave noget sammen, og her tager I oplevelsen med jer hjem i form af en pose slikkepinde som I selv har lavet.

I er velkomne her på Tagensvej, men vi tager også meget gerne ud til jer, bare I har en kantine eller lignende vi må låne hvor der er køkken faciliteter.

Vi samarbejder med forskellige dygtige bartendere som vi også meget gerne invitere med, så I også kan nyde en cocktail mens vi laver slikkepinde – eller simpelthen kan lære mere om en specifik spiritus og lave cocktails med den.

Mulighederne er mange og vi skræddersyr meget gerne et helt unikt event til jer.

//

PRISEKSEMPLER:
KLASSISK EVENT HVOR VI LAVER SLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 299,-

LÆR AT LAVE TO COCKTAILS & PYNT COCKTAILSLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 599,-

KURSUSKALENDER

Herunder kan du se hvornår vi afholder hvilke kurser – og du kan se, hvornår der er plads til private arrangementer.

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM