SLIKKEPINDEKURSER & EVENTS

Vi tilbyder to til tre timers ultimativ kreativ hygge og leg med sukker. Her kan hele familien være med til at skabe smukke smagfulde slikkepinde pyntet med krymler, sukkerblomster, sukkerøjne og glimmer, som man ikke selv lige kan finde herhjemme.

Vores kurser kan du booke dig ind på via vores samarbejdspartner Truestory.dk

JERES HELT EGET EVENT

Er I minimum 8 personer, laver vi meget gerne et skræddersyet event til jer. Mulighederne er mange, men herunder har vi listet nogle af de events vi holder flest af.

SugarPilots_foedselsdag_800

BØRNEFØDSELSDAG

Inviter vennerne til en sød oplevelse i vores lokaler på Tagensvej. Her hygger vi os sammen et par timer eller tre med at lave sjove slikkepinde hvor smag og farve er bestemt af fødselaren. I lokalerne kan vi være op til 16 børn. Hvert barn kommer hjem med 15-20 slikkepinde, samt et opskrifthæfte til at gøre kunsten efter derhjemme.

Typisk starter vi med at spise en bolle imens sukkerpiloterne fortæller hvad der kommer til at foregå på kurset. Herefter vælger børnene hvilke slikkepindeforme de gerne vil lave og vælger krymmel og pynt og så koger vi to forskellige sukkermasser op til dem.

Mens slikkepindene køler af er der tid til at synge fødselsdagssang, åbne gaver og spise kage. I vælger selv om vi skal sørge for boller og kage eller I selv tager det med.

Der vil altid være frisk koldt vand at drikke samt salte og søde snacks.

//

KLASSISK EVENT HVOR VI LAVER SLIKKEPINDE:
Pris pr. barn: 299,-

BOLLER, KAGE OG SLIKKEPINDE:
Pris pr. barn: 350,-

SugarPilots_polterabend_800

POLTERABEND

Hyg jer sammen omkring en kreativ oplevelse med at lave slikkepinde. Det kunne være I gerne ville lave slikkepinde med sukkerprint, der skal bruges til brylluppet, eller vi kan invitere en bartender med på kurset, der enten servere to cocktails med cocktailslikkepinde for jer, eller lærer jer at lave dem selv, eller måske kunne I tænke jer at give den gas med vores forskelige figurslikkepinde, sukkerkrymmel og spiseligt glitter.

I lokalerne kan vi være op til 16 personer. I kommer hjem med 15-20 slikkepinde, samt et opskrifthæfte til at gøre kunsten efter derhjemme.

Der vil altid være frisk koldt vand at drikke samt salte og søde snacks.

//

KLASSISK EVENT HVOR VI LAVER SLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 299,-

SLIKKEPINDE MED INDIVIDUELT SUKKERPRINT,
Pris pr. person: 350,-

FÅ SERVERET TO COCKTAILS & PYNT COCKTAILSLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 525,-

LÆR AT LAVE TO COCKTAILS & PYNT COCKTAILSLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 599,-

FIRMAEVENT

Lok kollegaerne med på et kreativt slikkepindeeventyr og kickstart en hyggelig aften sammen.

Slikkepinde er ikke kun for børn, specielt hvis vi også lader os inspirerer af cocktails og slikkepinde til kaffe og the. Det er en superhyggelig oplevelse at lave noget sammen, og her tager I oplevelsen med jer hjem i form af en pose slikkepinde som I selv har lavet.

I er velkomne her på Tagensvej, men vi tager også meget gerne ud til jer, bare I har en kantine eller lignende vi må låne hvor der er køkken faciliteter.

Vi samarbejder med forskellige dygtige bartendere som vi også meget gerne invitere med, så I også kan nyde en cocktail mens vi laver slikkepinde – eller simpelthen kan lære mere om en specifik spiritus og lave cocktails med den.

Mulighederne er mange og vi skræddersyr meget gerne et helt unikt event til jer.

//

PRISEKSEMPLER:
KLASSISK EVENT HVOR VI LAVER SLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 299,-

LÆR AT LAVE TO COCKTAILS & PYNT COCKTAILSLIKKEPINDE,
Pris pr. person: 599,-

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM