SLIKKEPINDEKURSER & EVENTS

Vi tilbyder to til tre timers ultimativ kreativ hygge og leg med sukker. Her kan hele familien være med til at skabe smukke smagfulde slikkepinde pyntet med krymler, sukkerblomster, sukkerøjne og glimmer, som man ikke selv lige kan finde herhjemme.

Vi har vores egne kurser, som du kan se og booke herunder, men vi bliver også booket ind til firmaarrangementer, polterabends og et væld af børnefødselsdage.

Se beskrivelser og priser på de forskellige typer events nederst på denne side.

HALLOWEEN-KURSER

Vi ELSKER halloween, så derfor har vi dedikeret hele 6 kurser til netop dette tema!

Kurset koster 299,- pr person.
Book her:

Sugar Pilots slikkepindekursus familie

FOR HELE FAMILIEN

Hyg jer som familie med en oplevelse hvor det kun er fantasien, som sætter grænser for det færdige produkt. Sukkermassen vi arbejder med er 150 grader varm, så børn ned til 3 år er velkomne i følgeskab med en voksen. Børn som er fyldt 12 år kan sagtens komme på kurset alene. I kommer hjem med et opskrifthæfte og mellem 12-30 slikkepinde I selv har pyntet.

FORBUDT FOR VOKSNE

Sammen med Kiddo, der sælger oplevelsesgaver til børn, har vi skræddersyet et helt unikt kursus til børn mellem 6-11 år. Her drejer det sig om den kreative process mere end det drejer sig om resultatet. Der skal leges med sukker i køkkenet mens vi har det sjovt sammen. Børnene kommer hjem med en 12-30 slikkepinde, et opskrifthæfte og et diplom.

SugarPilots_Kursusbillede_udvidet kursus

UDVIDET KURSUS

Her koger du selv din sukkermasse og lærer om de forskellige sukkertypers fordele og ulemper. Slikkepindene pyntes med sukkerkrymmel og glimmer.
På kurset arbejder man sammen to og to og minimumsalderen er her 15 år, hvis du kommer alene. Du kommer hjem med 40-50 slikkepinde du selv har kogt.

SugarPilots_slikkepindemednavn

JERES HELT EGET EVENT

Skal I holde polterabend eller anden event? Og er I minimum 8 personer, så laver vi meget gerne et skræddersyet lukket kursus til jer.
Vi kan lave sukkerprint klar til jer, hvis I gerne vil lave slikkepinde med print i, eller vi kan tage en bartender med på kurset så vi laver lækre cocktails og koger slikkepinde til dem. Mulighederne er mange.
Vi kommer gerne ud til jer, men vores hyggelige konceptbutik med køkken er også oplagt at holde events i.

KURSUSKALENDER

Herunder kan du se hvornår vi afholder hvilke kurser – og du kan se, hvornår der er plads til private arrangementer.

Slikkepindekursus_Kurser_okt21

INSPIRATION TIL JERES HELT EGET EVENT

Vi brænder for at give jer en helt unik oplevelse med slikkepinde som omdrejningspunkt.

Eventen kunne foregå i vores konceptbutik på Tagensvej i København der er indrettet som en lufthavn, men vi har også mulighed for at komme ud til jer med alt der skal bruges til at koge slikkepinde.

Find eventuelt inspiration i listen herunder, men kontakt os endelig med ønsker og ideer til jeres slikkepindeeventyr.

 • POLTERABEND

  Kom og lav de slikkepinde der skal bruges til bryllupet. Vi designer slikkepindene sammen med jer så de kommer til at matche temaet til brylluppet. Undervejs kan vi tilbyde fx et glas champagne og kanapéer.

 • GIN- & COCKTAILSMAGNING

  Vi har et ret stort netværk af bartendere og ginproducenter som vi gerne inviterer med ind i køkkenet. Så tænker I at det kunne være en spændende oplevelse at koge slikkepinde på gin og samtidig lære at lave nogle forrygende cocktails så vil vi elske at arrangerer det for jer. Vi arrangerer events med og uden alkohol.

 • KONFIRMATIONSSLIKKEPINDE

  Er I en 3-4 veninder der kunne tænker jer at lave jeres egne slikkepinde til jeres konfirmation…? Det hjælper vi jer meget gerne med, og I må gerne tage et par hjælpere med hver i køkkenet. Det er en god ide at være en 2-3 personer om hver sukkerproduktion. Kontakt os om mulighederne.

 • FIRMAEVENTS

  Vi kombinerer gerne en aften til jer i slikkepindens tegn hvor vi fx koger slikkepinde på forskellige sukkertyper, og smager dem til med naturens egne aromaer hvorefter vi pynter dem på smukkeste vis.