SLIKKEPINDEKURSER

Vi tilbyder to til tre timers ultimativ kreativ hygge og leg med sukker. Her kan hele familien være med til at skabe smukke smagfulde slikkepinde pyntet med krymler, sukkerblomster, sukkerøjne og glimmer, som man ikke selv lige kan finde herhjemme.

//
Vi har to forskellige kursustyper at vælge imellem. Book dig ind på den dato der passer dig bedst:

KUN FOR BØRN 6-11 ÅR

Børn kan så meget når mor og far ikke lige er ved siden af. På dette kursus er barnet afsted uden forældre. Her prioriterer vi selvstændigheden, kreativiteten og hyggen blandt børnene imellem.
//
Forældre tager typisk ud og handler, tager på café eller andet mens børnene er på kursus. Er forældrene i lokalet under kurser, så beder vi dem om at sidde i vindueskarmen under hele kurset – børnene i denne alder kan nemlig alt selv (næsten) – og resten hjælper vi dem med.
//
På dette kursus kommer hvert barn hjem med mellem 8-12 slikkepinde.

SugarPilots Bornekursus

FOR ALLE MELLEM 5 – 105 ÅR

På dette kursus kommer familier, veninder, kollegaer for at hygge sig med hinanden et par timer mens de laver noget kreativt sammen.
//
Her må forældre gerne være med og hjælpe deres børn med at lave slikkepindene. Hvis man bare er med som hjælper så behøver man ikke købe en billet. Er man 12 år må man gerne komme på dette kursus alene.
//
På dette kursus kommer du hjem med mellem 12-15 slikkepinde du selv har designet.

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM