o0hwMwCpmf2GqE8gJkmzcBkFB066fv1uSeARqM5RDHM

SLIKKEPINDEKURSER & EVENTS

Vi tilbyder to til tre timers ultimativ kreativ hygge og leg med sukker. Her kan hele familien være med til at skabe smukke smagfulde slikkepinde pyntet med krymler, sukkerblomster, sukkerøjne og glimmer, som man ikke selv lige kan finde herhjemme.

Vi har vores egne kurser, som du kan se og booke herunder, men vi bliver også booket ind til firmaarrangementer, polterabends og et væld af børnefødselsdage.

Se beskrivelser og priser på de forskellige typer events nederst på denne side.

slikkepindekursus

FOR HELE FAMILIEN

Hyg jer som familie med en oplevelse hvor det kun er fantasien, som sætter grænser for det færdige produkt. Sukkermassen vi arbejder med er 150 grader varm, så børn ned til 3 år er velkomne i følgeskab med en voksen. Børn som er fyldt 12 år kan sagtens komme på kurset alene. I kommer hjem med et opskrifthæfte og mellem 12-30 slikkepinde I selv har pyntet.

FORBUDT FOR VOKSNE

Sammen med Kiddo, der sælger oplevelsesgaver til børn, har vi skræddersyet et helt unikt kursus til børn mellem 6-11 år. Her drejer det sig om den kreative process mere end det drejer sig om resultatet. Der skal leges med sukker i køkkenet mens vi har det sjovt sammen. Børnene kommer hjem med en 12-30 slikkepinde, et opskrifthæfte og et diplom.

UDVIDET KURSUS

Her koger du selv din sukkermasse og lærer om de forskellige sukkertypers fordele og ulemper. Slikkepindene pyntes med sukkerkrymmel og glimmer.
På kurset arbejder man sammen to og to og minimumsalderen er her 15 år, hvis du kommer alene. Du kommer hjem med 40-50 slikkepinde du selv har kogt.

KURSUSKALENDER

Herunder kan du se hvornår vi afholder hvilke kurser – og du kan se, hvornår der er plads til private arrangementer.

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM