Home Børnekursus Kog selv slikkepindekursus KUN for unge 12-16 år. 5. maj kl. 16.30-18.30

Kog selv slikkepindekursus KUN for unge 12-16 år. 5. maj kl. 16.30-18.30

Hyg dig med at koge smukke slikkepinde sammen med dine venner!

Kurset er forbudt for børn og voksne og er et frirum hvor de unge får lov til at være kreative og skabe nogle sjove slikkepinde lige som de godt kunne tænke sig.

Her får de fifs, tips og tricks til at koge deres helt egne slikkepinde til for eksempel konfirmationen, fødselsdagen eller en helt speciel gave.

De unge koger selv sukkermassen i små hold på 2-3 personer. En gruppe kan nå at koge to forskellige sukkermasser med hver sin smag og farve som de selv vælger.

I løbet af de to timer vil de unge få indblik i at koge sukker til slikkepinde samt de naturlige frugtfarver og aromaer der bruges i produktionen. De vælger selv slikkepindendes forme og kan pynte og dekorere deres slikkepinde med smukke sukkerkrymler og sukkerpynt, eller skrive på slikkepindenen med specielle sukkerfarver.

Imens slikkepindene køler af, forklarer underviseren, hvordan man passer bedst på sine slikkepinde – hvis de skal gives i gave eller gemmes.

Kurset er tilrettelagt efter at de unge får en god oplevelse og kommer hjem med deres helt egne unikke slikkepinde og laver mellem 15-30 slikkepinde hver, antallet afhænger af hvilke forme de bruger. De får også et hæfte med opskrifterne med hjem, så de kan fortsætte med at koge slikkepinde derhjemme.

Booking

Book din oplevelse ved at skrive til [email protected] med hvilken dato og hvilket tidspunkt I vil booke.

Date

05 maj 2022
Expired!

Time

16:30 - 18:30

Location

Sugar Pilots
Tagensvej 94A, 2200 København N
Category
QR Code