CUSTOM-MADE / PERSONLIGE SLIKKEPINDE

Kunne du eller I tænker jer noget helt specielt…?

Vi specialdesigner både slikkepinde og gaveæsker, minimumantal er 25 ens slikkepinde.

Den klassiske custom-made slikkepind er enten med sukkerpapir eller sukkerprint – og så har I også mulighed for at vælge smag og farve, vi mixer meget gerne smage efter jeres ønsker. Spørg os om mulighederne.

Vi lægger løbende eksempler på hvordan vores slikkepinde kan bruges og iscenesættes på vores instagramprofil, men I kan også finde inspiration i vores inspirationsgalleri:

SugarPilots_lollipop_slikkpinde_sizes
 • FARVER:

  Vi bruger naturlige farver og kan farve slikkepindene i mange farver. En slikkepind uden farve vil have en svag gylden nuance, som det eksempel til venstre der hedder “Medium”.

 • SMAGE

  Vores slikkepinde er kogt på naturlige aromaer. Vi kan mixe de fleste smage, men kontakt os gerne hvis I har specielle ønsker.

 • PRISER:

  Vores slikkepinde er 100% håndlavede og processen er meget håndholdt. Derfor skal man op på et vist antal (over 500) før prisen falder væsentligt. Kontakt os hvis I skal bruge rigtig mange.

  MINISLIKKEPIND:
  – pris ved min. 25 stk. = 14,- pr. stk.

  MEDIUMSLIKKEPIND:
  – pris ved min. 25 stk. = 16,- pr. stk.

  STOR SLIKKEPIND:
  – pris ved min. 25 stk. = 18,50 pr. stk.

MULIGHEDER FOR SUKKERPRINT OG ANDEN PYNT

SugarPilots_sukkerprint
 • SUKKERPAPIR:

  Sukkerpapir er meget tyndt spiseligt papir i farverne guld, sølv, kobber og hvid perlemor. Vi kan skære simple motiver ud i sukkerprint, eks tal, bogstaver og ikoner.

 • SUKKERPRINT:

  Vi printer med spiseligt blæk, og printet kan nemmeste sammenlignes med det man kender fra en klassisk farveprinter. Her kan man printe meget detaljerede motiver så som fotos, illustrationer, logoer og tekst.

 • KRYMMEL & GLITTER

  Er I til eksklusiv sukkerkrymmel, sukkerblomster, hjerter, stjerne, spiseligt glimmer og glitter, så har vi mere end de fleste!

 • MERE PYNT:

  Vi har flere mulighder for ekstra pynt til slikkepindene, eks sløjfer, papirtags, kort, kuverter, displays m.m.

Skriv til os om personlige slikkepinde