CUSTOM-MADE / PERSONLIGE SLIKKEPINDE

Kunne du eller I tænker jer noget helt specielt…?

Vi specialdesigner både slikkepinde og gaveæsker, minimumantal er 25 ens slikkepinde.

Den klassiske custom-made slikkepind er enten med sukkerpapir eller sukkerprint – og så har I også mulighed for at vælge smag og farve, vi mixer meget gerne smage efter jeres ønsker. Spørg os om mulighederne.

SugarPilots_lollipop_slikkpinde_sizes
 • FARVER:

  Vi bruger naturlige farver og kan farve slikkepindene i mange farver. En slikkepind uden farve vil have en svag gylden nuance, som det eksempel til venstre der hedder “Medium”.

 • SMAGE

  Vores slikkepinde er kogt på naturlige aromaer. Vi kan mixe de fleste smage, men kontakt os gerne hvis I har specielle ønsker.

 • PRISER:

  Vores slikkepinde er 100% håndlavede og processen er meget håndholdt. Derfor skal man op på et vist antal (over 500) før prisen falder væsentligt. Kontakt os hvis I skal bruge rigtig mange.

  MINISLIKKEPIND:
  – pris ved min. 25 stk. = 16,- pr. stk.

  MEDIUMSLIKKEPIND:
  – pris ved min. 25 stk. = 18,- pr. stk.

  STOR SLIKKEPIND:
  – pris ved min. 25 stk. = 20,- pr. stk.

MULIGHEDER FOR SUKKERPRINT OG ANDEN PYNT

SugarPilots_sukkerprint
 • SUKKERPAPIR:

  Sukkerpapir er meget tyndt spiseligt papir i farverne guld, sølv, kobber og hvid perlemor. Vi kan skære simple motiver ud i sukkerprint, eks tal, bogstaver og ikoner.

 • SUKKERPRINT:

  Vi printer med spiseligt blæk, og printet kan nemmeste sammenlignes med det man kender fra en klassisk farveprinter. Her kan man printe meget detaljerede motiver så som fotos, illustrationer, logoer og tekst.

 • KRYMMEL & GLITTER

  Er I til eksklusiv sukkerkrymmel, sukkerblomster, hjerter, stjerne, spiseligt glimmer og glitter, så har vi mere end de fleste!

 • MERE PYNT:

  Vi har flere mulighder for ekstra pynt til slikkepindene, eks sløjfer, papirtags, kort, kuverter, displays m.m.

SKAL DU GIFTES???

Husk at melde dig ind i fordelsklubben Bridenista Bridal Club!

Der er mere end 40 forskellige butikker tilmeldt klubben så der er nok at vælge imellem.

Vi elsker hele ideen med, at du får mere ud af dit bryllupsbudget uanset om det er på 20.000 eller 200.000 kr. er vi vilde med, og det er bare en af grundene til, at vi med i Bridenista Bridal Club.

Skriv til os om personlige slikkepinde

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hello