DU KAN NÅ DET ENDNU! Vi er rigtig godt med i produktionen af konfirmationsorde og kan nu levere på ca en uge...:-) Kontakt os på tlf: 26712734 eller mail: crew@sugarpilots. com hvis du er i tvivl om det mindste...:-)

EVENTYRLIGE SLIKKEPINDE MED SMAGE FRA HELE VERDEN

I vores køkkener i Horsens og København koger vi vores håndlavede slikkepinde på økologisk sukker og 100% veganske råvarer.

POPULÆRT LIGE NU

SugarPilots_slikkepind_konfirmation

KONFIRMATION

Forkæl dine gæster med en personlig gave der samtidig er bordkortet OG en del af bordpynten til din store dag. Se alle muligheder og bestil lige her

SugarPilots studenter slikkepinde med navn STX HHX_kvadrat_800

STUDENTER

Bestil slikkepinde formet som studenterhuer. Vi har de klassiske farver rød og blå på lager, men du kan bestille huerne med line det farve bånd du ønsker dig – eller få sat klassens navne på huerne.

Sugar Pilots støbeforme udsalg

UDSALG

Vi har gennem årene købe virkelig mange forskellige støbeforme, pinde og andet udstyr.
Nogle har vi købt for mange af, og sælger dem her til en god pris.

ANBEFALET TIL DIG

Sugar Pilots_slikkepindekursus

SLIKKEPINDEKURSER

To timers kreativ hygge hvor du laver dine egne slikkepinde. Book din event med veninderne, familien eller kollegaer. Sukkerpiloterne koger fire forskellige sukkermasser som er valgt på forhånd, så alle kommer hjem med slikkepinde i mange farver og smage.
Der er masser af valg der skal tages stilling til og vi hjælper jer på vej under hele eventen. Her er der mulighed for at være sammen i nogle hyggelige timer, hvor I får produceret nogle lækkerier I kan tage med hjem bagefter.
Der er mulighed for at købe en kop kaffe eller the – og der er altid frisk vand på disken.
Alle kommer hjem med en pose fyldt med slikkepinde og en grundopskrift, så I kan fortsætte slikkepindeeventyret hjemme i jeres eget køkken.

FØLG VORES KULINARISKE REJSE UD I DEN SØDE VERDEN PÅ @SUGARPILOTS

Sugar Pilots PÅ INSTAGRAM